Despre Interrelu

Afla cine suntem, ce facem
si cum facem

CUM A INCEPUT INTERRELU

2003  a insemnat pentru noi anul in care am pornit pe un drum pe care l-am ales pentru ca stiam ca putem reusi. Timpul ne-a dat dreptate.

Primii pasi au insemnat doar reparatii si vanzari pentru transpalete manuale pentru manipulare la sol insa clientii nostri ne-au acordat incredere si am  primit destul de repede primele comenzi pentru echipamentele care duc greul in aceasta industrie: motostivuitoare, electrostivuitoare , transpalete electrice, semielectrice sau manuale, nu doar din Timisoara si imprejurimi, ci din toate judetele tarii.

Pentru noi anul 2006 este un an de referinta fiind momentul în care am largit gama de servicii oferind suport pentru interventii. Am dezvoltat o echipă de tehnicieni bine pregatita ce intelege importanta fiecarei minut pierdut de o companie careia i s-a stricat un utilaj de manipulare a marfii.

Echipa de service este formată din personal calificat în meseriile de mecanic,   electromecanic, electronist si personal autorizat I.S.C.I.R. ca operator R.S.V.T.I. si responsabil cu supravegherea lucrarilor.

Din 2007, INTERRELU a devenit si importator direct de echipamente, piese de schimb si accesorii putand oferi astfel un timp minim pentru solicitarile primite.

In prezent , compania noastra comercializeaza produse (electrostivuitoare, motostivuitoare Diesel, motostivuitoare GPL, transpalete manuale, stivuitoare, transpalete electrice, reach truck) din gama: LINDE, STILL, OM PIMESPO, PRAMAC, PEGASO, TOYOTA, NISSAN, ş.a.

Activam deopotriva pe piata de vanzari directe cat si pe piata de second hand putand raspunde astfel oricarei solicitari, indiferent de buget sau nevoi in ceea ce priveste volumul de marfa sau tipul de depozitare, oriunde în Timisoara sau Romania.

Suntem deschisi oricarei provocari, iar daca doriti un anumit echipament ce nu este mentionat in lista noastra de produse, nu ezitati sa ne contactati, cu  siguranta va vom oferi ceea ce doriti!

VALORILE COMPANIEI

Impartasim un set de valori pe care ne bazam in relatia cu clientii nostrii si pe care le promovam. Aceste valori ne-au ajutat sa crestem si sa ne dezvoltam, sunt un argument determinant pentru noi.

  • Respect fata de clienti si angajati
  • Integritate
  • Respectarea angajamentelor
  • Prosperitate comuna
  • Cinste si corectitudine

INTERRELU IN IMAGINI

RASPUNSURI LA INTREBARI

Suntem o companie din Vestul Romaniei cu capital integral romanesc care dispune de mijloacele necesare desfasurarii activitatii pe intreg teritoriul tarii!

Vindem , inchiriem, intretinem si reparam o gama larga de electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete electrice, transpalete semielectrice şi transpalete manuale. Presam si depresam anvelope. Prestam servicii R.S.V.T.I.

  • Comercializam stivuitoare noi orice marca la cerere si stivuitoare second-hand marca LINDE, STILL, CATERPILAR, JUNGHEINRICH, KOMATSU, TOYOTA, NISSAN etc.
  •      Comercializam piese de schimb pentru toate tipurile de stivuitoare, inclusiv din dezmembrari.

CE SPUN CLIENTII

MANAGEMENT

+4 0748 825 659
Gheorghe Ungureanu
CEO
+4 0742 071 263
Andrei Cornaci Ungureanu
Director Tehnic